28. november 2023
Nyheter

Nytt album fra Pure Reason Revolution

Last Updated on: 7th mars 2022, 09:55 pm

Pure Reason Revolution er et av bandene som skal opptre på Night Of The Prog-festivalen på Loreley i sommer. I mai gir bandet ut sitt nye album – «Above Cirrus».

Albumet er det femte i rekken fra denne britiske trioen, og er som mange album som kommer ut for tiden, inspirert av pandemien.

Albumet følger opp comebacket fra albumet «Eupnea» i 2020 – etter at bandet hadde tatt en pause – og Jon Courtney og Chloë Alper har denne gang med seg Greg Jong som fullverdig medlem av bandet for første gang siden EP-en «Cautionary Tales For The Brave» som kom i 2005.

Skiva gis ut på InsideOut 6. mai og kommer digitalt samt i et begrenset opplag på CD og som gatefold LP sammen med CD. Coverdesignet er gjort av Jill Tegan Doherty, som også sto bak designet på «Eupnea».

I forrige uke slapp bandet en smakebit fra albumet i form av ni minutter lange «New Kind Of Evil».

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.