9. desember 2023
Nyheter

Pymlico klar med nytt album

Som vi tidligere har vært inne på i Prognytt, har Pymlico et nytt album på gang. Nå har bandet offentliggjort både navnet på albumet og dato for releasekonserten.

I et intervju med Prognytt i januar avslørte Arild Brøter at pandemien hadde gitt dem anledning til å spille inn et nytt album, noe som egentlig ikke hadde vært planen.

– Prosessen med å skrive og spille inn denne musikken ble kickstarta av det faktum at pandemien forhindra oss i å spille konserter i kjølvannet av forrige utgivelse «On This Day» som kom i oktober 2020. Da vi så at det var sånn det skulle bli, kasta vi oss rundt og fortsatte med låtskrivingen, sa Brøter til Prognytt.

I et Facebook-innlegg torsdag oppga bandet at releasedato på det nye albumet nå er satt til 20. mai. Albumet har fått tittelen “Supermassive”, og blir bandets sjuende album totalt.

Albumet kommer ut både digitalt, på CD og LP på Apollon.

Bandet har lovt å slippe flere smakebiter fram mot utgivelsen, og en releasekonsert er nå satt til 8. juni på Belleville (Cosmopolite) i Oslo.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.