Green Carnation ombooket til høsten

Last Updated on: 18th mars 2022, 01:03 am

Green Carnations konsert på Grønsand gård i Hurum i februar ble avlyst på grunn av koronapandemien. Nå er hele deres akustiske turné booket om til høsten.

Opprinnelig skulle bandet ha spilt på Sætre 5. februar. men nå har We Låve Rock opplyst at konserten vil finne sted lørdag 3. september. Spillested er også endret til Oslo, der bandet skal spille i Oslo Konserthus’ lille sal – samme sted som Kayak holdt sin første Norgeskonsert for noen få år siden.

Konserten er en del av turneen «The Acoustic Verses Tour 2022» og bandet skal også spille i Vennesla dagen før, Deretter fortsetter de i Hamburg. København, Stockholm og Helsinki før de avslutter i Kristiansand. Dette er det samme opplegget som den planlagte februar-turneen som ble avlyst. Dette er første gang bandet spiller akustiske versjoner av låtene sine.

Infringement vil være support denne kvelden, som opprinnelig planlagt. De vil presentere albumet «Alienism» i sin helhet med tilhørende visuelle effekter.

Kjøpte billetter til den avlyste konserten på Grønsand gård i februar vil også være gyldig for konserten i september.

Trykte spesialbilletter kan kjøpes her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.