5. desember 2023
Nyheter

Slippdato for reutgivelsen av Kornmos “Svartisen” er satt

Vi har tidligere skrevet at Apollon Records skal gi ut Kornmos to første album på nytt. Nå er slippdato satt for reutgivelsen av debutalbumet “Svartisen”.

Kornmo er et resultat av et snart 50-års musikalsk samarbeid mellom Odd-Roar Bakken (Adventure, Morild) og Nils Larsen (Morild). Da deres tidligere band Morild ble oppløst tidlig i 2015 var ønsket om å skape musikk sammen fremdeles sterkt.

Og dermed ble Kornmo skapt. Bandet har også med Anton Larsen på trommer.

Bandet spiller instrumental symfonisk progressiv rock med begge bena trygt plantet i 70-tallet og ispedd elementer fra folkemusikken. Fjorårets utgivelse “Fimbulvinter” var deres tredje album, og deres første som ble utgitt på Apollon.

Nå gir altså Apollon Records Prog ut debuten innspilt i 2017 på nytt, remastret av Jacob Holm-Lupo, og slippdato er satt til 8. april.

Apollon kommer også til å gi ut Kornmos andre album – “Vandring” – på nytt.

Bandet er for øvrig forlengst i gang med neste album, som ifølge Facebook-siden deres har fått tittelen “Vårjevndøgnsnatt”.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.