3. desember 2023
Nyheter

Ny single fra Mythopoeic Mind i dag

Last Updated on: 31st mars 2022, 10:06 pm

På selveste 1. april slipper Mythopoeic Mind en ny single – og det er altså langt fra en aprilspøk! Låta har fått navnet “Supreme Vision” og er en litt omarbeidet versjon av låta “Fog Vision” fra fjorårets album “Hatchling”.

Den alternative versjonen ble laget mens Steinar Børve ventet på at albumet – som var sendt av gårde til pressing – skulle bli gitt ut i fjor sommer.

Siden han i denne perioden byttet til en ny saksofon (Selmer Supreme)  – etter å ha brukt favoritten (Selmer SA Series II) i nesten 35 år, så ble han inspirert til å leke seg litt og improvisere ut en ny versjon av låta “Fog Vision” – som dermed ble hetende “Supreme Vision”. Låta har også fått lagt til litt ny synth i tillegg til det som er på den opprinnelige versjonen på albumet.

Sporet har dog vært tilgjengelig som bonusspor på den digitale versjonen av albumet på Bandcamp, men har nå blitt remikset av Børve selv, og remasteret av Jacob Holm-Lupo.

Fra i dag av er låta tilgjengelig på stort sett det som kan krype og gå av strømmetjenester.

Senere denne måneden, – 19. april – kan Mythopoeic Mind oppleves live på Mir i Oslo sammen med Laughing Stock.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.