5. desember 2023
NyheterVideo

Maraton med ny video

Noen dager før påske slapp Maraton en video til singelen “Perdurant Lives”.

Om selve singelen sier vokalist Fredrik Bergersen Klemp følgende:

“Perdurant Lives er en sang om å akseptere at du aldri vil bli et perfekt menneske. Et utdrag fra et liv vil alltid vise at man mangler eller søker noe. Denne videoen ble laget som en refleksjon av oppturer og nedturer.  Når du endelig når det du tror er det ultimale høydepunktet, så vil underbevisstheten din vri suksessen for å reflektere en annen dimensjon av problemer og situasjoner du må forholde deg til”.

Maraton består av Fredrik Bergersen Klemp – Vokal; Simen Hundere Ruud – Gitar; Frank Nordeng Røe – Trommer; Magnus Johansen – Keyboards; og Ruben Aksnes – Bass.

Selve singelen «Perdurant Lives» ble sluppet 3. mars og er en smakebit fra høstens kommende album «Unseen Color».

Selve videoen ble sluppet 7. april.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.