17. april 2024
Nyheter

Ny single fra Pymlico kommer fredag

Den andre singelen fra Pymlicos kommende album “Supermassive” kommer ut på fredag og har fått tittelen “Clockwork”. På sporet gjester ikke ukjente Roine Stolt.

Låta beskrives som en rolig og groovy rockelåt, og har nettopp den litt ekstra tunge rockefoten i tillegg til en seig og funky groove. Også som i forrige single fra albumet – “Breaking Protocol” – har saksofonen en fremtredende rolle sammen med partier der Roine Stolt dominerer.

– Å få med Roine Stolt på det nye albumet er absolutt en drøm som går i oppfyllelse. Ingen andre musikere har inspirert meg mer enn ham da jeg begynte å skrive låter selv, sier bandets primus motor Arild Brøter.

Han legger ikke skjul på at Roine Stolt og The Flower Kings har vært en stor inspirasjon for Pymlico.

Selve albumet “Supermassive” kommer ut 3. juni på Apollon Records Prog, og er bandets sjuende.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.