5. desember 2023
Nyheter

Nytt singleslipp fra Maraton

Last Updated on: 28th april 2022, 08:28 pm

Torsdag slapp Maraton sin andre single fra sitt kommende album. Singelen har fått tittelen “Non-Euclidean Heart”.

Bandet jobber iherdig med sitt oppfølgeralbum som slippes til høsten og som forhåpentligvis følger opp suksessen fra debuten “Meta” i 2019.

Bandet har tidligere sluppet kuttet “Perdurant Lives” fra den kommende skiva.

– “Non-Euclidean Heart” handler om å skape din egen vei i livet og gjøre det som føles riktig, til tross for andres forventninger. Teksten er veldig selvbevisst og sarkastisk, og fungerer veldig bra både musikalsk og lydmessig, sier låtskriver og gitarist Simen Hundere Ruud om singelen.

Maraton spilte nylig på den nederlandske Prognosis-festivalen i godt selskap med flere andre norske band som blant annet Enslaved, Leprous og Magic Pie.

Foruten Ruud består bandet av Fredrik Bergersen Klemp på vokal, Frank Nordeng Røe på trommer, Magnus Johansen på keyboards og Ruben Aksnes på bass.

Den nye singelen slippes på Indie Recordings og er tilgjengelig på de fleste strømmeplattformene og kan høres på YouTube.

Designet er ved Martin Kvamme.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.