28. november 2023
Nyheter

Ny smakebit fra Anders Buaas

Last Updated on: 5th mai 2022, 11:31 pm

Anders Buaas kommer til høsten ut med nytt album – «The Edinburgh Suite». I dag slipper han første smakebit fra albumet i form av singelen «Anno», der han har fått med seg et stjernelag av gjestemusikere.

Som albumtittelen antyder dreier plata seg denne gangen om Edinburgh, slik han selv forklarer i den internasjonale pressemeldingen.

– Crank open your favorite bottle of single malt and join me on a sonic journey through the history and the streets of Edinburgh.

Selve albumet kommer ikke ut før 9. september på Apollon Records, og denne gangen har Buaas virkelig fått med seg et internasjonalt lag med velkjente musikere på moroa!

På trommer finner vi tyske Marco Minnemann; på bass briten Tony Franklin; norske Christian Michael Berg fra Oslo-Filharmonien på perkusjon og det som jeg regner med er keyboardisten Richard Garcia fra det spanske Mike Oldfield-tribute-bandet Tubular Tribute, uten at det er spesifikt nevnt i pressemeldingen.

Smakebiten «Anno» er absolutt hørbar og er et utdrag fra en av de to suitene albumet består av.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.