Clive Nolan klar for We Låve Rock

Last Updated on: 19th mai 2022, 02:27 pm

Som forrige gang We Låve Rock ble arrangert på Grønsand Gård (i 2019) kommer også i år Clive Nolan og Gemma Louise Edwards til å underholde mellom slagene i festivalteltet.

Gemma Louise Edwards, her fra We Låve Rock i 2017-

Det bekreftet We Låve Rock søndag kveld.

Det vil bli låter fra Arena, musikaler m.m.

– Clive er en entertainer av rang og vil fortelle mange artige historier når han først er i gang, skriver arrangører Morten L. Clason.

Nolan er ikke minst kjent for sine rockeoperaer, men også som medlem av band som Arena og Pendragon. Arena har spilt på We Låve Rock tidligere og skal ha konsert i Oslo til høsten, mens Pendragon kommer til våren.

Gemma Louise Edwards (også kjent som Gemma Ashley) er et nøkkelmedlem av Nolans musikalske teatertrupp Caamora og har sunget i vel de fleste av hans rockemusikaler. Hun har også deltatt i The Voice på BBC og hatt ledende roller i den britiske utgaven av «Alchemy» – som ble satt opp i Norge med stor suksess og norske solister – og «King’s Ransom». Sistnevnte skulle også ha vært oppført i Norge, men ble avlyst på grunn av koronapandemien.

Samtidig oppfordrer arrangøren til å kjøpe billetter til det som kommer til å bli den største festivalen som har vært avholdt på Hurum-halvøya de siste 25 årene.

Billetter kan kjøpes her!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.