17. april 2024
FestivalNyheter

IO Earth klar for jubileumsutgaven av We Låve Rock

Til neste år arrangeres den tiende utgaven av We Låve Rock. Søndag slapp arrangøren det første navnet til jubileums-lineupen, britiske IO Earth.

IO Earth holder på med innspillingen av albumet «Sanctuary» – som blir bandets sjuende hvis vi tar med det akustiske albumet som kom i fjor. Releasedato på dette er ikke tatt, men bandet selv opplyser at det skal komme ut «i løpet av 2022».

Tidligere i år ble det klart at norske Linda Odinsen er tilbake som vokalist i bandet. Odinsen kom med i IO Earth på deres tredje album – «New World» som kom i 2015, og opptrådte blant annet med bandet på Night Of The Prog-festivalen i 2015.

En av grunnleggerne av bandet – Dave Cureton  – kom i vår med sin solodebut “State Of Mind”, der han har fått med seg noen solide navn som Marco Minnemann på trommer og William Kopecky på bass. I tillegg bidrar bandkollega Adam Gough.

We Låve Rock 2023 går av stabelen 26. og 27. mai, og det legges ut Early Bird-billetter til festivalen med salgsperiode 1. til 10. august. Et festivalpass for de to dagene vil i denne perioden koste 1.150 kroner. Etter 10. august er prisen 1.350 kroner. Dagsbillettene vil koste 700 kroner for fredag og 900 kroner for lørdagen.

Første headliner for festivalen blir presentert 14. august.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.