9. desember 2023
Nyheter

Adventures “Tales of Belle part 2” slippes denne måneden

Last Updated on: 5th september 2022, 03:33 pm

Adventures store prosjekt om massemordersken Belle Gunness – som hadde en lei tendens til å kvitte seg med sine ektemenn – avsluttes med det andre albumet som kommer 16. september.

I vår kom det første albumet i historien om den norske utvandrerkvinnen, og nå kommer altså avslutningen – “Tales of Belle part 2 – Unveiled By Fire” på Apollon Records Prog.

Adventure brukte mesteparten av 2020 og begynnelsen av 2021 til å skrive låtene og spille inn albumet om mordersken som egentlig het Brynild Paulsdatter Storset og kom fra Selbu.

På det andre albumet avsluttes historien om kvinnen som forsvant sporløst i 1908, og gjennom ti spor følger vi historien rundt dødsfallet til hennes andre ektemann og hennes påfølgende friere som kuliminerte i en mystisk brann.

Musikalsk sett befinner bandet seg som vanlig godt plassert i 70-tallets progressive hardrock og på albumet dukker også ikke ukjente Clive Nolan opp blant gjestene..

Albumet er spilt inn og mikset av bassist Terje Craig i hans studio Craigtones, og masteringen er gjort av Jacob Holm Lupo på Dude Ranch Studio.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.