3. desember 2023
KonsertNyheter

Carl Palmer med ny ELP-turne

Selv om både Greg Lake og Keith Emerson døde i 2016, drar Carl Palmer denne høsten ut på jubiluemsturne under bandnavnet Emrson, Lake and Palmer.

I motsetning til Elvis og Abba er det ikke hologrammer som skal forestille bandmedlemmene, men det blir vist en video fra en live-innspilling fra 1992 der Palmer spiller trommesporet live på scenen. I tillegg deltar medlemmene av Carl Palmers ELP Legacy-band.

Ideen fikk han etter å ha sett Paul McCartney synge duett med John Lennon ved hjelp av samme teknologi.

Turneen har fått navnet “Welcome back my friends – The return of Emerson, Lake & Palmer Tour.”

Den starter i Philadelphia i USA 18. november og foreløpig er ti spilledatoer, alle i USA, bekreftet. Til neste år er det planlagt flere konserter, også i Europa.

Anledningen til turneen er at BMG nå kommer med boks med de klassiske ELP-singlene på vinyl med reproduksjoner av de orginale coverne.

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.