2. desember 2023
Nyheter

Nytt album fra Anders Buaas på fredag

“The Edinburgh Suite” er navnet på det nye albumet til gitaristen Anders Buaas. Albumet kommer ut på Apollon med slippdato førstkommende fredag.

På det nye albumet har Buass fått storfint besøk av folk som Marco Minnemann på trommer, Tony Franklin på bass, Richard Garcia på keyboards og den klassiske slagverkeren Christian M. Berg fra Oslofilharmonien på klubber.

Albumet er en suite i to deler som hyller den skotske byen Edinburgh som Buaas har et nært forhold til.

Plata gis ut både digitalt og på CD og LP.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.