Flower Kings bekreftet til We Låve Rock 2023

Svenske The Flower Kings er bekreftet til line-upen til den tiende We Låve Rock-festivalen i mai neste år. Tidligere i september er også Adventure bekreftet.

Svenskene er det femte bandet som er bekreftet til jubileumsutgaven av festivalen på Grønsand gård utenfor Sætre.

Flower Kings kan vel kalles for Roine Stolts hjertebarn, og har eksistert siden 1994. Deres foreløpig siste album – «By Royal Decree» kom ut i mars i år og var deres studioalbum nummer 15 i tillegg til flere livealbum, offisielle bootlegs, fanclubalbum, samleskiver og bokser.

Adventure og Pymlico er foreløpig de to norske bandene som skal spille, sammen med britiske Pendragon og IO Earth (med norske Linda Odinsen på vokal).

Arrangørene opplyser samtidig at forhåndsssalget til festivalen neste år har gått litt tregt, og oppfordrer progfolket til å bestille billetter nå!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.