Poptakter fra Major Parkinson

Last Updated on: 1st oktober 2022, 05:05 pm

Major Parkinson ga fredag ut den siste singelen fra sitt kommende album «Valesa: Chapter I». Mye prog er det ikke å spore i singelen, som vel er det mest poppete Prognytt noen gang har hørt fra den kanten.

Singelkuttet heter “Fantasia Me Now!” og er inspirert av filmen “The Neverending Story” fra 1984. Musikalsk sett låter det også litt 80-tall fra låta.

Australske Claudia Cox (fiolinist som bor i Bergen og har vært med siden 2016) deler vokalbiten på singelen sammen med Jon Ivar Kollbotn. Låta er den siste som slippes før selve albumslippet 7. oktober.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.