Populær franskmann tilbake til Hurumfestivalen

Populære Franck Carducci er igjen bekreftet for neste års jubileumsfestival for We Låve Rock-gjengen på Grønsand gård. Carducci kommer med et nesten helt nytt band fra forrige gang han spilte i Norge.

Franck Carducci & The Fantastic Squad ble i kveld bekreftet for neste års We Låve Rock i mai. Det blir hans andre opptreden på festivalen, og hans tredje konsert i Norge med fullt band.

Bandet spilte på festivalen i 2018 og på Cosmopolite i 2019. Franck har også flere ganger spilt sammen med Mary Renaud i den akustiske duoen Franck & Mary.

Siden forrige gang han gjestet Norge har det skjedd en god del forandringer i bandet hans, og sidekick extraordinaire Mary Renaud er den eneste som fremdeles er med fra hans forrige band – heldigvis!

Både trommeslager, gitarist og keyboardist er byttet ut siden forrige Norgesbesøk og dermed heter backingbandet hans nå The Fantastic Squad.

Undertegnede opplevde dette bandet live i London i mars i år, og kan på det varmeste anbefale også denne utgaven av bandet, som ikke ligger tilbake for sine forgjengere rent musikalsk sett!

Franck Carducci live i London i mars.

Dog kan kanskje både gitarist Barth Sky og keyboardist Cédric Selzer framstå som noe mer anonyme på scenen enn sine forgjengere, mens trommis Lea Fernandez er et intenst fyrverkeri som må oppleves!

Siden forrige Norgesbesøk har Franck Carducci også kommet ut med det crowdfundede albumet «The Answer» – som markerer nok et musikalsk høydepunkt fra franskmannen – og hatt en hektisk turnevirksomhet både i Frankrike og Nederland samt flere turneer i Storbritannia.

De har også varmet opp for selveste Sting – som var full av lovord om dette musikalske fyrverkeriet, som fortsatt stiller opp med sitt helt spesielle sceneshow der allerede nevnte Mary Renaud spiller en essensiell rolle.

Det er bare å glede seg til festivalen 26. og 27. mai neste år – og sikre seg billett til begivenheten, som også kan by på selveste Pendragon, IO Earth, The Flower Kings, Pymlico, Adventure og Dave Cureton (IO Earth).

Mary Renaud i Franck Carducci Band under bandets første besøk på festivalen i 2018. Hun alene er verdt billetten!

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.