The Chronicles of Father Robin crowdfunder LP-boks

Last Updated on: 22nd november 2022, 08:03 pm

The Chronicles of Father Robin fikk mange lovord da de spilte for første gang på svært lenge på progfestivalen i Haugesund tidligere i høst. Nå har folkefinansieringen av deres LP-boks «The Songs & Tales of Airoea» nådd 40 prosent av målet.

Målet er å få solgt 200 eksemplarer av boksen ved crowdfunding, noe som igjen vil være nok til å finansiere et opplag på 500 eksemplarer.

Bandet består som kjent av medlemmer fra Wobbler, Tusmørke , Jordsjø og The Samuel Jackson Five.

Boksen vil inneholde tre LP-plater i henholdsvis grønn, blå og gul 180 grams vinyl og et 12-siders illustrert hefte. Totalt er det 17 låter vi presenteres for i denne boksen.

De som forhåndsbestiller får også anledning til å bestille en t-skjorte som er inkludert i pakken. Digital download av låtene er selvsagt også inkludert.

Som vanlig ved folkefinansiering vil pengene bli tilbakebetalt hvis man ikke når målet om fullfinansiering. Prosjektet ble lagt ut 5. november og har altså på litt over to uker altså allerede kommet opp i 40 prosent av målet!

Herligheten kommer på 155 euro (rundt 1.600 kroner) og kan bestilles her.

Låtene på boksen:

Book I: The Tale of Father Robin
(State of Nature)
1. Prologue: The Great Storm
2. The Tale of Father Robin
3. Eleision Forest
4. The Death of the Fair Maiden
5. Twilight Fields
6. Unicorn

Book II: Ocean Traveller (Metamorphosis)
1. Over Westwinds
2. Ocean Traveller
3. Lady of Waves
4. Orias & the Underwater City
5. Green Refreshments
6. The Grand Reef

Book III: Magical Chronicle
(Ascension)
1. Magical Chronicle
2. Skyslumber
3. Cloudship
4. Empress of the Sun
5. Lost in the Palace Gardens

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.