Leprous kommer med nyutgivelse og livealbum

Last Updated on: 13th desember 2022, 11:50 pm

Leprous kommer med en spesialutgave av albumet “Aphelion” i februar neste år. Samtidig utgir bandet flere nye livespor. Det hele skjer i forbindelse med en større Europa-turné i februar og mars med Monuments & Kalandra som support.

Den nye utgaven – «Aphelion – Tour Edition» – vil inneholde hele det originale albumet, de to bonus-sporene som kom på CD-en, samt seks ekstra livespor som ble spilt inn i løpet av den første delen av «Aphelion»-turneen tidligere i år.

Konsertopptakene ble gjort under Motocultor-festivalen i Frankrike og i Berlin i Tyskland, opplyser plateselskapet Inside Out Music.

Spesialutgaven kommer i begrenset opplag på dobbel-CD som Digipak, samt som digital utgave. Utgivelsesdato er satt til 3. februar.

I tillegg vil de seks livesporene også komme ut i begrenset opplag som 180 grams LP i gjennomsiktig lyseblå vinyl under tittelen «Live 2022». LP-utgaven slippes 5. mai.

Både den doble CD-en og LP-platen kan forhåndsbestilles nå.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.