Kornmos «Vandring» kommer i januar

Last Updated on: 14th desember 2022, 12:30 pm

Apollons reutgivelse av de to første albumene til Kornmo blir fullendt når 2019-utgivelsen «Vandring» blir sluppet 6. januar. Samtidig jobbes det med nytt album.

Bandet fikk kontrakt med Apollon i forbindelse med utgivelsen av sitt tredje album «Fimbulvinter» i fjor, og tidligere i år kom debutalbumet «Svartisen» fra 2017 ut i remasteret utgave på Apollon.

Nå kommer altså «Vandring» ut i januar. Albumet har fått samme behandling som debuten, med proggens Duracell-kanin Jacob Holm-Lupo ansvarlig for remasteringen.

Albumet har også fått ny miks, og skal gis ut på dobbel-LP. Både «Fimbulvinter» og «Svartisen» planlegges også å komme ut på dobbel-LP i løpet av neste år.

Samtidig meldes det fra Trøndelag at Kornmo er i full gang med med innspillingen av sitt fjerde album, men noen konkret utgivelsedato er ikke satt.

– Det vi kan si om det nye prosjektet er at det vil ha navnet «Vårjevndøgns natt». Vi er midt i innspillingen nå, spilt inn cirka 38 minutter, og det vil vel være klart for utgivelse om ett år, opplyser Odd-Roar Bakken til Prognytt.

Sammen med Nils Larsen og Anton Larsen utgjør han det symfoniske instrumentalbandet som ble dannet på restene av deres forrige band Morild. Bakken er selvsagt også kjent fra Adventure.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.