17. april 2024
FestivalNyheter

Spennende nytt norsk band klar for We Låve Rock

Last Updated on: 15th desember 2022, 09:03 pm

Nok et norsk band er klar for neste års We Låve Rock-festival. Torsdag kveld ble nemlig AVKRVST klar som det siste bandet på jubileumsfestivalen. Det ferske bandet har allerede klart å sikre seg en kontrakt med selveste InsideOut/Sony!

Tammatoys-medlemmene Martin Utby og Simon Dolmen Bergseth står bak AVKRVST – et navn som umiddelbart får oss til å tenke på Aukrust – bare i en litt mer spesiell tapning!

Foruten Utby på trommer og synth og Bergseth på gitar, bass og vokal, har de to har fått med seg  Øystein Aadland på bass/keys, Edvard Seim på gitar og Auver Gaaren på keyboards.

Bandet har allerede sitt debutalbum klart, et album på hele 55 minutter, og det tas sikte på å gi ut skiva til høsten neste år.

Så vidt Prognytt forstår er musikken skrevet av Utby og Bergseth, som sier at musikken er inspirert av de bandene de hørte på under oppveksten, som inkluderer Mew, Anekdoten, Porcupine Tree, Opeth, Neal Morse og King Crimson.

Bandets opptreden på We Låve Rock-festivalen vil bli deres første konsert. Billetter til festivalen kan kjøpes her!

Bandet har lagt ut en liten teaser på YouTube:

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.