17. april 2024
FestivalNyheter

Bare dager igjen til We Låve Rock

Last Updated on: 23rd mai 2023, 12:23 pm

Fredag går startskuddet for jubileumsutgaven av We Låve Rock-festivalen, som også i år går av stabelen på Grønsand gård på Sætre i Hurum. Og 10-års-jubileet feires på aller beste måte!

Endelig kommer nemlig britiske Pendragon på en norsk scene, ikke bare én gang, men to ganger! Både fredag og lørdag er Nick Barret & Co headlinere på festivalen.

Faktisk byr de på en tredje konsert også, da de presenterer akustiske versjoner i festivalteltet på lørdagen.

På fredagen har bandet også en Q&A-session i festivalteltet. Bare å kjenne sin besøkelsestid!

Resten av bandene er ikke akkurat sekunda vare heller, for å si det slik! Fra Sverige kommer det smått legendariske Flower Kings, mens også britiske IO Earth – med norske Linda Odinsen på vokal – gjester Norge for første gang. Gitarist Dave Cureton skal også opptre på festivalen som soloartist med eget band.

Det samme gjelder norgesvennen Franck Carducci. Med sitt nye band “The Fantastic Squad” inntar han scenen på fredag.

Prognytt opplevde denne konstellasjonen i London i fjor, og kan bekrefte at det slår gnister også av dette bandet! Og på lørdag opptrer han og hans faste sidekick Mary Renaud i festivalteltet. Duoen ga nylig ut et eget album – “Naked”.

Noen norske favoritter er det også gjort plass til, og både Adventure, Pymlico og “husbandet” The Windmill (som jobber med sin fjerde plate) skal opptre på årets festival. Festivalen kan også by det nye norske bandet Avkrvst – som platedebuterer på Inside Out i år.

Årets festivalkunstner er Mariann Haukaas.

The Windmill  starter festivalen fredag klokken 17.30, og deretter går det slag-i-slag til Pendragon er ferdig ved ett-tiden natt til søndag.

Det er fortsatt ikke for sent å feire festivalens jubileum. Billetter kan fortsatt kjøpes på hurumrock.no og også i låvedøra. Det er meldt perfekt vær!

 

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.