28. november 2023
FestivalNyheter

Tre band foreløpig klare for neste års utgave av We Låve Rock

Last Updated on: 21st september 2023, 10:36 pm

Arrangørene bak We Låve Rock har begynt å slippe bandnavnene for neste års utgave av festivalen, som flytter til Asker kulturhus. Bandene er norske Lumsk og The Chronicles of Father Robin, samt svenske Beardfish.

Med andre ord tre solide band allerede!

The Chronicles of Father Robin ga nylig ut en boks med tre LPer og vil presentere hele prosjektet i en nærnmere tre timers lang konsert med noen av de beste musikerne fra den norske rock- og progscenen i et fyrverkeri av show og musikalitet. Blant medlemmene i dette bandet finner vi folk fra både Wobbler, Tusmørke, Jordsjø og The Samuel Jackson Five.

Det blir trolig første og siste gang dere kan høre hele denne fantastiske vinyl-boksen live i sin helhet, opplyser arrangørene.
Andre band ut er det legendariske svenske bandet Beardfish.
De ble startet opp i 2001 og ga ut åtte skiver før de ga seg i 2015/2016.
Nå er de altså tilbake igjen, og ifølge arrangøren sannsynligvis med den besetningen som ga seg i 2015.
Det tredje bandet som skal spille i mai neste år, er norske Lumsk.
Bandet spiller en kombinasjon av tradisjonell norsk folkemusikk og  progressiv rock/metal. Bandet ble stiftet i Trondheim i 2002 og ga ut tre studioalbum før de forsvant i 2007.
Tidligere i år kom de først med en single og deretter et nytt studioalbum – «Fremmede Toner».
We Låve Rock 2024 finner altså sted i Asker kulturhus neste år, og datoene er 24. og 25. mai.
Mer informasjon og billetter finner du her.
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.