3. desember 2023
FestivalNyheter

Også A.C.T. klare for We Låve Rock

Svenske A.C.T. ble fredag bekreftet som det fjerde bandet som er på lineupen til neste års store progfestival i Asker. bandet spilte også på We Låve Rock i 2017 – da festivalen ble avholdt i Holmsbu.

Svenskene bør være godt kjent for de fleste proggere, ikke minst etter flere opptredener i Norge både på We Låve Rock, på Belleville og en gang i tiden på Club Maiden.

Bandet ble stiftet i i Malmö i 1994 og kom med sitt niende album tidligere i år – “Falling”.

For noen få dager siden holdt bandet en jubileumskonsert i Hässleholm i Sverige for å feire at det i år er 20 år siden deres tredje album “Last Epic” kom ut. Denne konserten ble filmet, så muligheten for at det dukkert opp et live-album og en DVD/Blu-Ray etter hvert er vel ganske stor.

Hva de spiller i Asker neste år skal vi ikke legge oss opp i, men at den konserten inneholder mye fra både “Last Epic” og “Falling” er vel ikke å spå helt galt?

I morgen tidlig slipper festivalen sitt femte band og på sin Facebookside lover de en flott premie hvis man klarer å gjette hvilket band som slippes da!

Billetter til festivalen kan kjøpes her – kun 300 billetter tilgjengelige!

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.