3. desember 2023
FestivalNyheter

Anders Buaas klar for We Låve Rock

Gitaristen Anders Buaas ble søndag morgen bekreftet som den femte artisten som er klar for We Låve Rocks debut i nye lokaler i Asker neste år. Han kommer til festivalen med fullt band.

Siden 2017 har Anders Buaas satset på egne utgivelser med instrumental og stemningsfull progressiv rock. Trilogien «The Witches of Finnmark» høstet mye ros i inn og utland, og førte til platekontrakt med Apollon Records.

På albumet «The Edinburgh Suite» fra i fjor, hadde han med seg stjernenavn som Marco Minnemann på trommer og Tony Franklin på bass. Undertegnede holder dette albumet som sin favoritt blant Buaas’ sju utgivelser.

Etter at bandet gjorde en turne høsten 2022 med trilogien «The Witches of Finnmark», fremfører de nå komposisjoner fra alle Buaas’ album.

Buaas har tidligere vært turnegitarist for Paul DiAnno (Iron Maiden) og Tim Ripper Owens (Judas Priest) i Europa. Han har også bidratt som gitarist, låtskriver og produsent for en rekke norske band og prosjekter.

Fra før av er norske The Chronicles of Father Robin og Lumsk, samt svenske Beardfish og A.C.T. klare for festivalen.

Billetter til 2024-festivalen kan du kjøpe her. Det er kun 300 billetter til salgs.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.