28. november 2023
FestivalNyheter

Også Seven Impale klare for We Låve Rock

Norske Seven Impale er det sjette bandet som nå er klare for neste års utgave av We Låve Rock i Asker kulturhus. Bergensbandet ga tidligere i år ut sitt tredje album.

Bandet, som i selveste Prog Magazine er beskrevet som «Norway’s lords of jazz prog madness», blander vilt sjangre som jazz, rock og melodiøs progrock.

Seven Impale har mottatt enestående anmeldelser og positive tilbakemeldinger både fra prog- og heavyverden, og deres tendens til å fortsette å utfordre seg selv og lytterne, ser ikke ut til å ta slutt.

Albumet «Summit» – som kom ut i mai, inneholder i god progtradisjon kun fire lange spor. Selveste Progarchives rangerer i øyeblikket dette albumet som det beste som har kommet ut i år, mens debutalbumet deres  – «City Of The Sun» –  er rangert som det 10. beste albumet utgitt på 2000-tallet. Av samme nettsted.

Seven Impale er allerede bekreftet til å spille på 2Days Prog+1-festivalen i Veruno, Italia i september neste år.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.