9. desember 2023
KonsertNyheterVideo

Monument Alley slipper “kunstvideo”

Last Updated on: 13th oktober 2023, 12:29 pm

Monument Alley slapp fredag et videokutt fra september-konserten på Gamla i Oslo.

Under konserten lørdag 30. september framførte Monument Alley flere låter fra sitt store prosjekt som etter planen skal munne ut i et trippelalbum.

I løpet av konserten holdt keyboardist Erlend Engebretsen (som for øvrig har bursdag i dag – gratulerer!) en improvisert solo.

Denne har nå fått navn – “5 Years Now” – som nok henspeiler på at prosjektet Monument Alley så sin spede begynnelse for fem år siden – og er lagt ut som et videokutt som vel best kan beskrives som en slags “kunstvideo”.

Foto øverst: Terje Embla.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.