2. desember 2023
FestivalNyheter

Meer skal spille på Night of the Prog

Lørdag ble det bekreftet at norske Meer skal spille på den siste utgaven av Night of the Prog neste år. Dermed blir det (minst) et norsk band også denne gangen.

Johanne Margrethe Kippersund Nesdal, Meer

Meer skal spille på festivalens siste dag, søndag 21. juli, opplyste arrangørene tidligere i dag.

Hamar-bandet trenger knapt noen introduksjon for Prognytts lesere etter å ha gitt ut to solide album – debuten “Meer” i 2016 og den solide oppfølgeren “Playing House” i 2021 – som begge står som en påle i norsk rock og pop-historie.

Bandets miks av rock, pop, klassisk msuikk/folkemusikk (og en dæsj av soul hvis du spør meg) er ganske så besnærende og unik, noe arrangørene bak Night of The Prog endelig har oppdaget.

Live er bandet også et stilsikkert og musikalsk fyrverkeri, så de som drar til klippen neste sommer vil garantert ikke bli skuffet.

Fra før av er Lazuli, Alex Henry Foster, Sylvan og Izz bekreftet.

Festivalen finner sted på Loreley i St. Goarshausen 19, 20 og 21. juli neste år.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.