2. desember 2023
FestivalNyheter

Pymlico på vei til Sør-Amerika

Last Updated on: 16th oktober 2023, 12:57 pm

Søndag pakket Pymlico gitarkassene og snippeskene og begynte reisen til det som nok antakeligvis er bandets mest eksotiske festivalopptreden til nå: Festivalen Crescendo i Fransk Guyana.

For den som ikke er helt bevandret i internasjonal geografi ligger Fransk Guyana ved den karibiske kysten i Sør-Amerika, og grenser til kanskje mer kjente stater som Surinam og Brasil.

Landet er en tidligere fransk koloni, eller som det heter i moderne tider: et fransk oversjøisk departement og region (koloni klinger vel ikke så godt i våre dager…)

Festivalen finner sted 20. og 21. oktober, og som bandet selv skrev på sin Facebook-side i mai, så er dette deres første konsert i Sør-Amerika.

Foruten de lokale bandene Inner Game, Frutta Bomba og Ala Sani, får Pymlico selskap av et kjent fjes fra We Låve Rock, nemlig franske Franck Carducci. Også polske Amarok bør være kjent for mange av våre lesere.

Plakaten kompletteres av finske Five Fifteen og Hellephant fra den franske øygruppen Guadeloupe i Karibien – nok et slikt “oversjøisk departement”.

Prognytt håper på en liten rapport fra “kapellmester” Arild Brøter etter hvert!

 

Pymlico under We Låve Rock i mai
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.