2. desember 2023
FestivalNyheter

Retur for The Windmill til klippen neste år

Last Updated on: 17th oktober 2023, 02:30 pm

The Windmill returnerer til Night of the Progs siste festival neste år. De spiller på festivalens siste dag sammen med Meer.

Morten L. Clason og The Windmill gleder seg til retur til Loreley.

The Windmill spilte på festivalen i 2019 og er altså invitert til en ny runde på den siste festivalen som arrangeres neste sommer, ifølge arrangøren.

Bandet jobber for tiden med sitt neste og fjerde album, og vil nok spille flere smakebiter fra dette også neste sommer.

– Vi er stolte og glade for å få spille en siste gang på Night of the Prog og ikke minst aller siste dag i NOTPs historie. Vi vil ha med oss en ny plate i lomma når vi reiser til Tyskland og gleder oss til det, sier Morten L. Clason i The Windmill til Prognytt.

–Dette er STORT for oss å bli bedt tilbake, da det betyr at vi gjorde det greit i 2019. Vi synes også det er stas å skulle dele scene med våre gode venner i MEER igjen, slik vi gjorde på Midsummer Prog i juni i år, avslutter han.

I tillegg til The Windmill og Meer – som begge spiller søndag 21. juli – er franske Lazuli bekreftet på lørdag 20. juli, mens canadiske Alex Henry Foster, tyske Sylvan og amerikanske IZZ foreløpig er bekreftet til festivalens første dag, fredag 19. juli.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.