2. desember 2023
FestivalNyheter

The Windmill og Gazpacho klare for Pierres i dag

Last Updated on: 21st oktober 2023, 05:48 pm

Om rundt to timer entrer The Windmill scenen på den franske festivalen Prog en Beauce i Pierres. Gazpacho er kveldens headliner.

Hurum-bandet ble nylig bekreftet for retur til Night of the Prog-festivalen neste sommer, men har tatt en liten pause fra innspillingsstudioet for å dra ned til byen Pierres og delta på festivalen Prog en Beauce litt sør for Paris.

Lydsjekken ble unnagjort tidligere i dag (bildet), og The Windmill entrer scenen klokken 16.15 som andre band ut. Festivalen avsluttes med landsmennene i Gazpacho lørdag kveld.

Gazpacho kommer til festivalen etter å ha holdt en konsert på Boerderij i Zoetermeer i Nederland fredag.

I tillegg til de to norske bandene spiller også franske Controverse (som åpner festivalen før The Windmill) samt Esteshis – også de franske. Italienske La Maschera De Cera er også på plakaten.

Festivalen har vært arrangert siden 2013, og så vidt vi kan se er det første gang at det er norske band i lineupen.

Blant de mest kjente bandene som tidligere har vært med kan nevnes Arena, Mystery, RPWL og Lazuli. For å ikke glemme Franck Carducci!

Foto: Arnfinn Isaksen

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.