2. desember 2023
KonsertNyheterPressemeldinger

Green Carnation med romjulsgig

Sammen med to supportband stiller Green Carnation på Kick Scene i Kristiansand i romjula. Banda som supporter er Communic og soloprosjektet til Michael Krumins fra Green Carnation.

Pressemelding: “Green Carnation returnerte i september til Norge etter et svært suksessfull tokt i USA i høst, og avslutter 2023 på hjemmebane og Kick 29. desember med sin eneste konsert i Europa i sin vante, ikke-akustiske musikalske drakt.”

Vokalist Kjetil forteller at Kick er viktig for Kristiansand, og at framtiden til livescenen er usikker. “Vi vet jo alle at fremtiden til den viktigste klubbscenen i byen de siste tiårene står i fare. Nå er det initiativer for å beholde Kick som scene, og vi har lyst til å lage en skikkelig helaften i den progressive metallens tegn, og på den måten vise vår støtte til initiativet.”

Les hele saken hos vår samarbeidspartner heavymetal.no.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.