17. april 2024
Nyheter

Andre skive av trilogien til TCOFR kommer i desember

Last Updated on: 31st oktober 2023, 11:32 am

For dem som ikke har skaffet seg boksen til The Chronicles of Father Robin, kommer nå den andre av de tre skivene. Utgivelsesdato er satt til 8. desember.

Selve boksen er utsolgt fra plateselskapets egen nettbutikk, men i tillegg til å gi ut «The Songs & Tales of Airoea» som boks, så gir Karisma Records også de tre albumene ut hver for seg.

I september kom den første skiva, og nå kommer altså album nummer to i trilogien – Book II («Ocean Traveller – Metamorphosis»).

Plata kommer ut på vanlig 180 grams svart vinyl, på CD og digitalt.

Samtidig slapp bandet fredag også ut en smakebit fra det andre albumet – låta «The Grand Reef» – som nå er tilgjengelig på alle strømmetjenester med respekt for seg selv.

Planen er å gi ut en singel nummer to 8. november. Det blir da kuttet «Ocean Traveller “.

The Chronicles of Father Robin står på scenen under We Låve Rock 2024 i Asker kulturhus, og spilte i helgen på Høstsabbat i Oslo.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.