3. desember 2023
KonsertNyheter

Ny dato for jubileumsfest

Last Updated on: 1st november 2023, 10:27 am

Den planlagte jubileumsfesten til Facebook-gruppa Progheads i høst måtte avlyses. Nå er ny dato klar, og et ekstra band satt opp på programmet.

Ny dato er nå lørdag 2. mars, skriver arrangørene på Facebook. Arrangørene bak er We Låve Rock i samarbeid med Progheads. Stedet er Belleville på Cosmopolite i Oslo.

På den nye datoen stiller fortsatt Wobbler opp for å spille, og det nye er at også Avkrvst stiller opp!

Wobbler holder konsert 2. mars.

Programmet ser slik ut (dørene åpner klokken 17, programmet starter kl. 17.30)

  • Prog-quiz ledet an av selveste Arvid Skancke-Knutsen.
  • Progpanel med vår egen Trond Gjellum og Jacob Holm-Lupo som tar for seg tre av de største albumene fra 1972; Close To The Edge med Yes, Foxtrot med Genesis og Trilogy med ELP med Arvid som ordstyrer.
  • Platemesse (meld fra om du ønsker å stille med en bunke).
  • Loddsalg med flotte premier.
  • Salg av nye Progheads T-skjorter.
  • Masse deilig prog over anlegget mens vi mingler.
  • Konsert med Avkrvst kl. 20.00-21.15
  • Konsert med Wobbler kl. 22.00-23.30
Også Avkrvst spiller.

Facebookgruppa har eksistert i 10 år og har over 3.700 proginteresserte medlemmer. Den ble startet av Kjetil Bergseth for å diskutere prog, dele musikktips og konsertopplevelser med likesinnede.

Billettene koster kun 375 kroner, og det er kun 200 billetter til salg. Billetter kjøpt til den opprinnelige datoen 24. november gjelder selvsagt også til det utsatte arrangementet 2. mars!

Billetter kan bestilles og betales via Vipps til 122362. Send deretter navn, adresse og antall billetter på mail til: m-cla@live.no

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.