17. april 2024
FestivalNyheter

Flower Kings klar for klippen

Arrangørene for Night Of the Prog-festivalen slapp i ettermiddag nok et nytt navn til neste års siste utgave av festivalen. Svenske The Flower Kings skal spille på festivalens siste dag.

Søndagen begynner dermed å fylles opp med The Windmil (N), Amarok (P), Meer (N) og Steve Rothery Band (UK) allerede klare for søndag 21. juli.

Roine Stolt & Co trenger vel heller ingen nærmere introduksjon for våre lesere. Svenskene sto på scenen under We Låve Rock-festivalen på Hurum i mai i år, og har gjestet festivalen en gang tidligere, i 2012. Da spilte også FK-medlem Hasse Fröberg sammen med sitt Musical Companion.

Flower Kings har jo holdt på i snart 30 år, og har en lang rekke med album bak seg, det nyeste «Look At You Now», kom tidligere i år.

Mens søndagen begynner å fylles opp, så er det mange ledige plasser både på fredag og lørdag, særlig lørdagen, der kun Lazuli er bekreftet foreløpig. Så vi kan nok vente oss jevnlige navneslipp utover høsten.

Festival finner sted i St. Goarshausen i Tyskland fra 19. til 21. juli.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.