28. november 2023
NyheterPressemeldinger

Tredje singelslipp fra Mesa Verde

Mesa Verde slapp i dag den tredje singelen fra sitt kommende album. Låta «Moments» er nå ute på alle strømmetjenester.

Dette er den tredje singelen fra deres andre album, «All is Well», som vil bli utgitt på vinyl, CD og strømmetjenester i løpet av vinteren 2024 på Apollon Records.

«Moments» beskrives som en lett ballade som erkjenner at vi ikke er mer enn summen av relasjonene vi lever i, ifølge plateselskapets vaskeseddel.

Mesa Verde er basert i Oslo, og har en fot plantet i pop og en annen i prog. Med deres debutalbum «KY» (utgitt i oktober 2022), viste bandet en unik evne til å produsere fengende og nyskapende musikk – musikk formet med dyp kjærlighet for sterke melodier, arrangementer og en unik lyd.

Musikken er laget og spilt inn av bandet i deres eget studio. «KY»s oppfølgingsplate er i støpeskjeen, og «Moments» er den tredje smakebiten fra albumet etter at «Picking For The Beast” og “Pyramid Fucksnake” er gitt ut tidligere i år.

Kvartetten består av erfarne musikere som har vært med på alt fra stadionkonserter i Hong Kong, støvete britiske rockeklubber, og til Nationaltheatret.

Bandet består av Jørgen Apeness (Sauropod, Thea & The Wild, Lazy Queen), Lars Fremmerlid (Bugge Wesseltoft, Einar Stray Orchestra), Henrik Schmidt (Synne Sanden, Shimmering) og Jonas Lundekvam.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.