21. februar 2024
Nyheter

Snipp, snapp, snute for Prognytt

Last Updated on: 2nd januar 2024, 02:29 am

Det er en tid for alt, og denne gangen er det på tide å innse at slutten er kommet for Prognytt.

Undertegnede har bestemt seg for å legge ned denne bloggen, da tid og lyst rett og slett ikke lenger strekker til. For å få gjort andre ting jeg har lyst til, må jeg kutte noe, og dermed ble det Prognytt.

Særlig det siste året har bloggen blitt oppdatert med svært ujevne mellomrom, og skulle jeg ha fortsatt, så ville jeg måttet ha ofret noe av det andre jeg holder på med, noe jeg ikke er villig til,

Dermed er det snipp, snapp snute for Prognytt, og både disse sidene, domenet og Facebook-siden vil etter hvert forsvinne.

Tusen takk for følget til alle som har vært innom og lest innleggene, tusen takk til band, artister og plateselskap som har stilt opp og tusen takk til alle ildsjeler og arrangører som holder progfanen fortsatt høyt hevet!

For å holde dere oppdatert rundt progressiv rock, besøk Progheads-gruppa på Facebook og titt innom både Blezt , heavymetal.no og Norway Rock Magazine, som alle skriver om prog innimellom.

Godt nytt progår, og takk for meg.

 

Per-Helge Berg

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.