21. februar 2024

Om oss

Prognytt drives på frivillig basis, ulønnet og med interessen og lidenskapen for progressiv rock som drivkraft. Vi ønsker spesielt å framheve norsk prog med nyheter, intervjuer og anmeldelser, men skal selvsagt oppdatere så langt det er mulig om andre band også. Må vi prioritere blir det norsk musikk som er førsteprioritet.

Bli med på laget!
Har du lyst å være med å bidra? Skrive plate og konsertanmeldelser? Oppdatere med nyheter fra dine lokale progband? Andre ting? Send oss noen ord på post (at) prognytt.no! Eller bruk kontaktskjemaet under eller i “Kontakt oss” i menyen øverst. Send gjerne inn en anmeldelse av et av ditt favorittalbum, så ser vi hvordan du skriver!

Selv om Prognytt er et frivillig prosjekt, så vil bloggen redigeres etter prinsippene i Redaktørplakaten og Vær Varsom-plakaten. Det vil aldri komme sponsede innlegg i denne bloggen.

Alle synspunkter i saker som skrives og legges ut på Prognytt står for artikkelforfatterens regning og er ikke nødvendigvis redaksjonens syn.

Hvem er vi?

Ansvarlig redaktør:
Per-Helge Berg – Jobber til daglig som journalist i NTB. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis i Long John Silver & The Crew. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Camel, Genesis, Saga. Blant norske band The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen.

Bidragsytere:
Alexander Vestrum – musiker, journalist og vår faste fotograf.

Malcolm Bernhard/Bernhard Foto. Bidrar med foto.

Samarbeidspartnere:
Yngve Moum Jacobsen/heavymetal.no – Progmetal, intervjuer og anmeldelser.

Kontaktskjema:

    Facebook Comments