17. april 2024
KonsertNyheter

Inviterer til dobbelkonsert på Kampen Bistro

Last Updated on: 16th oktober 2019, 10:57 am

To relativt ferske band, som begge kom ut med sine debutskiver tidligere i år, inviterer til en dobbeltkonsert på Kampen Bistro førstkommende mandag.

Mythopoeic Mind

[dropcap]M[/dropcap]ythopoeic Mind og 35 Tapes er begge ferske tilskudd på den norske progfronten, men består av erfarne musikere.

Førstnevnte var vel kanskje i utgangspunktet bare tenkt som et studio-prosjekt for Panzerpappa-saksofonisten Steinar Børve, der han samlet et A-lag innen progen for å få utløp for ideer som kanskje ikke helt passet inn under Panzerpappa-paraplyen.

Men fristelsen til å spille live ble vel for stor! Under slippfesten for albumet spilte da også Mythopoeic Mind hele albumet live, da med Panzerpappa som backingband sammen med noen av gjestene fra plateinnspillingen.

Til denne konserten opplyser bandet at stammen er flere av de samme som spilte på releasekonserten og at denne stammen også utgjør grunnlaget for innspillingene til album nummer to.

35 Tapes

Med seg på Kampen Bistro får de et annet platedebuterende band fra tidligere i år, 35 Tapes.  Også de spilte live på sin egen slippfest for albumet “Lost & Found”, også den på Kampen Bistro. Bandet spilte også på en showcase for Apollon Records på Uhørt tidligere i år.

Bandet har sine røtter i 70-tallets symfoniske prog, med melankolske stemninger og sterke melodier.

Billetter selges i døra til 100 kroner, noe som må sies å være et røverkjøp med tanke på at det står to svært solide band på scenen. Mer info her.

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.