28. november 2023
KonsertNyheter

Pendragon-konsert flyttet til 10. april 2021

Last Updated on: 15th april 2020, 02:36 pm

Pendragons utsatte konsert i april i år er flyttet til lørdag 10. april neste år. Konserten skal finne sted på Cosmopolite, slik som opprinnelig planlagt. Arrangøren må ta forbehold om at alt klaffer.

[dropcap]D[/dropcap]et bekrefter We Låve Rock Concert overfor Prognytt onsdag.

-Vi er optimistiske med tanke på å få dette til, men er avhengig av at det klaffer med 17 andre spillesteder, så datoen er ikke helt spikret, sier Morten L. Clason.

Konserten skulle ha funnet sted 18. april i år, men er blitt utsatt på grunn av korona-pandemien.

Pendragon ga i februar ut sitt ellevte studioalbum, «Love Over Fear», som har høstet lovvord hos en samlet musikkpresse, også hos Prognytt, og konserten i Norge vil bli deres første her i landet siden starten for over 40 år siden.

We Låve Rock Concert har tidligere opplyst at billettene kom er kjøpt til konserten 18. april vil være gyldig til den flyttede konserten.

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.