28. november 2023
FestivalNyheter

Mark Wilkinson festivalkunstner for tredje gang

Last Updated on: 27th oktober 2023, 04:06 pm

Mark Wilkinson ble fredag lansert som festivalkunster for We Låve Rock-festivalen neste år. Wilkinson var festivalkunstner også i 2016 og i 2019.

Mark Wilkinson er mest kjent som mannen bak de klassiske albumcoverne til Marillion m/Fish og ikke minst Fish sine soloalbum, samt blant annet Iron Maiden og Judas Priest. Han har arbeidet med forskjellige formater, men er vel først og fremst kjent for sin glimrende airbrush-teknikk.

I 2012 havnet hans coverdesign for Marillions «Fugazi»-album på 29. plass på en kåring over de beste albumcoverne noensinne. Han har også designet etikettene til ølet fra Tya Bryggeri i Øvre Årdal.

Et øl som også ble solgt på tidligere utgaver av festivalen.

Festivalsjef Morten L. Clason opplyser samtidig at to tredeler av festivalbillettene nå er solgt. Som alltid er den en fordel og ikke minst en trygghet for arrangøren at så mange som mulig kjøper billettene sine på forhånd.

Billetter til festivalen neste år kan du derfor kjøpe her!

I Asker vil han som vanlig ha en salgsutstilling på festivalen, der han vil selge kjente og kjære albumcover samt annen kunst fra sin store samling av fantastiske bilder.

For undertegnede henger bildet til venstre på veggen hjemme i stua som et resultat av hans besøk i 2019!

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.