1. mai 2024
Nyheter

Fatal Fusion kan være historie

Da koronaen lammet Norge og alle konserter ble avlyst, rammet det Fatal Fusion som var klare til å promotere albumet “Dissonant Minds”, men som endte opp med å ta en koronapause. Nå er det mulig at bandet er ferdig for godt.

På sin Facebook-side for noen dager siden skrev nemlig bandet at koronapausen nå blir utvidet.

De skriver ikke direkte at det er absolutt slutt for bandet, men at de foreløpig ikke vil komme sammen igjen eller gjøre noen konserter.

Mens bandet har hatt pause har jo flere av bandmedlemmene involvert seg i andre prosjekter.

Keyboardist Erlend Engebretsen samarbeider med fløytisten Astraea Antal i duoen Monument Alley, vokalist Knut Erik Grøntvedt er med i bandet Pilot Light, og gitarist Stig Selnes i coverbandet Noizy Trip, av de prosjektene Prognytt vet om.

We couldn’t tour the album after it’s release, so we decided to take a break away from it all. During this break we decided to concentrate on other projects, careers and family. This period was great for us, in fact so great that we have decided to put Fatal Fusion on an indefinite hiatus. We will not be making or releasing albums for a while, nor do any live gigs or touring. How long this hiatus will last is difficult to say, so we’ll just have to wait and see.

Om det er slik at dette er slutten for Fatal Fusion så gir de seg i alle fall mens de er på topp, men undertegnede gir ikke helt opp håpet om å få høre materialet fra “Dissonant Minds” live en gang i framtiden…

Fatal Fusion 2020. Foto: JT.
Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.