2. desember 2023
KonsertNyheterPressemeldinger

Ny Arabs In Aspic-boks klar i desember

I desember er turen kommet til den andre boksen i Karismas reutgivelse av albumene til Arabs In Aspic. 1, desember er satt som slippdato, i god tid før jul.

Turen er altså kommet til album nummer fire, fem og seks – henholdsvis “Pictures in a Dream”, “Victim of your Father’s Agony” og den engelske versjonen av “Syndenes Magi” – “The Magic of Sin”.

Boksen kommer i et begrenset opplag på kun 150 eksemplarer. De tre albumene kommer i farget 180 grams vinyl med utbrettscover og et 12-siders hefte.

Jacob Holm-Lupo står for remasteringen av alle albumene, og Julia Proszowska står for coverkunsten.

I tillegg kan også hvert album kjøpes for seg selv.

“Pictures in a Dream” kom opprinnelig ut i 2013 og har Rune Sundby fra Ruphus som gjestevokalist på to spor. Albumet gis ut både digitalt, på CD og på LP. Vinylutgaven kommer i blå vinyl med gule “flekker”.

“Victim of your Father’s Agony” kom ut i 2015 og kommer også i alle formater. Vinylutgaven har gul som hovedfarge med blå “flekker”.

“The Magic of Sin” – som altså kom ut i norsk utgave i 2017 – kommer i oransje vinyl med svarte “flekker”.

Både boksen og enkeltalbumene kan forhåndsbestilles via Karisma Records’ nettsider.

Arabs In Aspic spiller i Trondheim 11. november som support for Lumsk.

 

 

Facebook Comments

Redaksjonen

Jobber til daglig som journalist. Mangeårig progelsker. Båtgal og tar gjerne egen båt til progkonserter og festivaler (hvis mulig!). Amatørtrommis. Har en bred musikksmak, men med rock og progrock som favorittmusikk. Liker mange forskjellige band, som Gentle Giant, Genesis, Saga, The Windmill, Magic Pie og White Willow – for å nevne noen få.